Adamek vs Cunningham II
|
29-12-2012, 12:05 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-12-2012 12:06 AM przez emmawatson.)
|
|||
|
|||
RE: Adamek vs Cunningham II
(28-12-2012 11:45 PM)Jerome napisał(a): W ogóle nie będę się odnosił do Twojego posta. Wpadasz tu znikąd z pedalskim nickiem i krytykujesz całe forum na podstawie mojego wpisu? Możesz się nie zgadzać, proszę bardzo. Jak myślisz jak bardzo mnie to interesuje? Skoro wstawienie sobie w nick nazwiska angielskiej aktorki jest dla ciebie "pedalskie" to chyba powinieneś się doedukować co oznacza słowo pedał, mniejsza z tym zresztą, nie mam zamiaru wdawać się w dziecinne, prowokacyjne dyskusje. Co do interpretacji punktacji, szanuje jesli ktoś ma inne zdanie, zdarza się że walki są wyrównane i cięzkie do punktowania, czy nawet jedna ze stron ma zauważalną, ale nie zdecydowaną przewagę. Jednak w starciu Pac-Bradley w żaden sposób nie dało się wytypowac zwyciestwa Bradleya (no chyba że ktoś wyjątkowo nienawidzi Mannego) Potwierdziła to zresztą 5 osobowa komisja WBO powołana po skandalu jaki wywołał wynik tej walki. Jeśli chodzi o Mayweathera, to jest akurat osoba która za wszelką cenę przy każdej okazji stara się jak najmocniej dokopać Mannemu, a nawet on przyznal żeby wał, stąd ten argument. "Zostań na "głównej", tylko tam się nadajesz."- polecam to jednak Tobie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 91 gości