Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
24-12-2012, 04:44 PM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
Dla mnie absolutnym klasykiem stał się komentarz osławionego copa:
Cytat:Autor komentarza: copNie chcę komentować tego posta, ale ten troll chyba sam nie wierzy w to o czym pisze... Teraz pan dla którego statystyki są wyrocznią: Cytat:Autor komentarza: KaruleNigdy nie zrozumiem tej wiary w statystyki ciosów... Od razu przypomniał mi się post pewnego pana już z naszej forumowej działki: (15-11-2012 10:12 PM)maxio99 napisał(a): W 9 rundzie Fonfara dał 15 mocnych ciosów - Glen 8 . W 10 rundzie 33 mocne - Glen 9 .Jak to dobrze być hejterem... No i na koniec perełka na temat "Jak sędziowie punktują walki bokserskie?" Cytat:Czy slyszales kiedykolowiek, ze bardzo duza grupa sedziow preferuje ilosc ciosow mocnych ponad ilosc ciosow prostych lub skutecznosc??? Jezeli spojrzysz na ten aspekt, co myslisz teraz?Ilość ciosów mocnych ktokolwiek przedkłada nad skuteczność? Czyli wystarczy iść do przodu i strzelać mocnymi cepami na lewo i prawo robiąc wiatrak żeby wygrywać? Cóż, jak widać człowiek uczy się całe życie... ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 78 gości