Adamek vs Cunningham II
|
23-12-2012, 12:18 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-12-2012 12:23 AM przez RoyJonesJr.)
|
|||
|
|||
RE: Adamek vs Cunningham II
(23-12-2012 12:15 AM)Szakal napisał(a): Cholera, nie mogę uwierzyć w ten werdykt... Pewnie że nie. Cunn tak operował tym lewym że Tomek tak jakby nie walczył Mniej aktywny mniej ruchliwy i mniej skuteczny.. On już po prostu nic nie zwojuje. kompletnie. Chyba że Andrew zostanie mistrzem HW i da mu rewnaż. (23-12-2012 12:17 AM)Adammobp napisał(a): Ja byłem pewien, że będą walce nokdauny, a Steve szczelnie się bronił, świetnie unikał, a poza tym Adamek jakoś dziwnie z tymi ciosami szedł, tak ręce dziwnie podkurczał, wydawało się, że jakieś takie króciutkie ma. Za każdą efektowną akcją tomka padała jeszcze efektowniejsz odpowiedź Cunna. Czyli każdy wyskok Adamka kontry Steva tak jakby zmazywały wyższość Tomka a kiedy już góral miał okazje wyprowadzic konkretne akcje to nic sobie z tego nie robił po prostu sie zatrzymywał. Był strasznie wolny to całkiem inny Tomek. Kariera po prostu dobiega końca.. żadnej walki o pas.. Pożegnalna 3cia walka z Cunnem na ktora sie przygotuje i wygra po raz drugi (taka trylogia) i nyny. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości