Ban za działalność poza forum.
|
06-12-2012, 09:12 PM
|
|||
|
|||
RE: Ban za działalność poza forum.
@Metzger
Zawsze masz prawo podważyć moje teorie, bo to oznacza ,że nie jesteś tylko bezmyślnym czytelnikiem. W interpretacji prawa ,różnice zdań na temat tego samego zjawiska zdarzają się miedzy dwoma prawnikami , czy nawet między dwoma członkami trybunału konstytucyjnego. Dlatego moja interpretacja może być błędna , amatorska i całkowicie niezgodna z prawniczym myśleniem. Nie jestem z wykształcenia prawnikiem i nie siedzę w prawie na co dzień ,aby być na bieżąco ze zmianami i posiadać wiedzę gdzie i co w jakiej ustawie się znajduje. Swoje poglądy przedstawiłem na podstawie tego jak według mnie to wygląda i jak mi się wydaje. Starałem się poprzeć to logiką i analogią do innych sytuacji. Każdy kto myśli inaczej ma prawo skrytykować moje poglądy. Nie musimy się przekonać do swoich racji. Postronny czytelnik sam oceni która teoria jest mu bliższa i bardziej logiczna. [To jest forum , a nie interpretacja prawa w sądzie czy trybunale, Ale jeżeli jest tu prawnik to nich napisze co o tym myśli jako fachowiec ] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 46 gości