Ban za działalność poza forum.
|
03-12-2012, 11:46 PM
|
|||
|
|||
RE: Ban za działalność poza forum.
Metzger
Oczywiście ,że swoich praw związanych z internetem można dochodzić na drodze prawnej. Jednak Twój wpis ma nieco inne „zabarwienie” niż tylko porada dla mojej osoby. Zapewniam Cię że ja osobiście nigdy nie wszedłbym na drogę prawną z powodu forum. Forum jest jedynie dodatkiem do dodatków do mojego życia więc nie warto tracić czasu na sądy. Nie mniej jednak jest to dział „Opinie” i chyba w tym dziale mogę wyrażać swoje opinie . [Czy tego też robić nie wolno?] Jeżeli właściciel forum umieścił na forum takie działy jak „opinie”, „zapytaj nas” , czy „pomysły” to chyba nie po to aby go tylko chwalić. Ponadto „uczepiłem się” tej sprawy, bo nie tak dawno znalazłem się w bardzo podobnej sytuacji. Administrator napisał na forum ,że ja i jeszcze inny forowicz to ta sama osoba, bo pisze z tego samego IP [Co było kompletną nieprawdą]. I zbanował mnie dożywotnio. Chciałem to wyjaśnić i chciałem aby podał numer tego IP. Było to kompletna bzdura , ale on zamykając mi usta pisał bzdury na mój temat a wielu dawało mu wiarę i przytakiwało bojąc się jego gniewu i bana. Możesz to sobie poczytać na konkurencyjnym portalu. Zapewniam Cię ,że gdybyś znalazł się w sytuacji ,że ktoś pisze na Ciebie pomówienia i nie daje Ci szans obrony to wtedy zmieniłbyś zdanie na ten temat . [Każdy zasługuje na drugą szansę i prawo do obrony.] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 38 gości