Ban za działalność poza forum.
|
02-12-2012, 09:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Ban za działalność poza forum.
Autor komentarza: PeterManfredo
Data: 02-12-2012 20:54:40 bokser.org- portal posiadający forum gdzie banują ludzi z powodu widzimisie moderatorka. Shit do potęgi Autor komentarza: PeterManfredo Data: 02-12-2012 21:08:22 Bo jestem "niby oszustem" niestety nikt nie ma dowodów. Nie tylko mnie również innego kolesia ale taki jeden jest tam co narozrabiał tyle co ja i ten drugi a bana nie ma. Kolesiostwo Autor komentarza: PeterManfredo Data: 02-12-2012 21:14:35 Nie ma o czym gadać. Jutro na YT dowód mojej uczciwości ale tu już pisał nie będę nie lubię układzików Autor komentarza: Dudas (Redaktor bokser.org) Data: 02-12-2012 21:32:50 Kilka słów wyjaśnienia: PeterManfredo podsyłał redakcji Bokser.org oraz BN cudze teksty. Jest to o tyle zabawne, że próbował u konkurencji publikować m.in. artykuły z archiwów Bokser.org. Jeżeli chodzi o dowody, to nadal dysponujemy mailami oraz screenami, więc prosimy, by nie próbował robić z nas idiotów... PeterManfredo najwyraźniej nie ma pojęcia o prawie prasowym i autorskim. Gdyby znał znaczenie tych terminów, wiedziałby bardzo dobrze, że możemy go pociągnąć do odpowiedzialności karnej. Liga typerów to kolejna sprawa... Chyba każdy zdaje sobie sprawę, że PeterManfredo nigdy nie miał w posiadaniu tych biletów i od początku karmił ludzi kłamstwami. Uważam, że temat został wyczerpany. Jeżeli PeterManfredo ma ochotę dalej dyskutować, pozostaje mu droga mailowa, ale większość z was doskonale wie, że ten człowiek unika odpowiedzialności i nie odpowiada na wiadomości oraz nie dotrzymuje danego słowa. Autor komentarza: PeterManfredo Data: 02-12-2012 21:35:33 Panie redaktorze szanowny dziękujemy za oświecenie ciemnego ludu. Niech poda na mail mój(macie w archiwach) teksty które Wam podesłałem a nie były moje. Czekam z niecierpliwością Nowy cykl? Manfredo vs Reszta świata? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości