Ban za działalność poza forum.
|
21-11-2012, 10:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-11-2012 10:13 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Ban za działalność poza forum.
reed
Nie zgodzę się z Tobą że mój przykład z telefonem to skrajnie inny przypadek. Analogia jest jak najbardziej taka sama jak w przypadku sprzedaży filmów. Od kradzieży telefonów jest policja a od handlu filmami PIH i Urząd Skarbowy. W takim razie redd. Daję Ci propozycje. Mam do sprzedania telewizor LCD 56 cali za 50 zł. Nowy z gwarancją.Można w nim oglądać walki bokserskie Jeżeli Ty lub ktoś inny chce taki i telewizor to niech wyśle mi pieniądze. Jeżeli już będę miał pieniądze na koncie to mam z góry zaplanowane co zrobię. Nie wyślę Ci tego telewizora. A Ty mi odpowiedz. Będziesz wnioskował do moderatora o zbanowanie mnie czy raczej zgłosisz sprawę na policję?. Albo pytanie do moderatora. Zbanuje mnie za handlowanie na forum i wstawianie ogłoszeń ,czy za to że telewizora nie wysłałem? [Dla mnie jest sprawa oczywista. To czy ja Ci ten telewizor do oglądania walk bokserskich wyślę czy nie wyślę to guzik to moderatora obchodzi.] Mastrangelo Chciałbym abyś rozdzielił dwie sprawy. Czym innym jest rozstrzyganie ,czy Peter jest oszustem w sprawie sprzedaży filmów , a czym innym problem otrzymania za to bana. Ja nie rozstrzygam o uczciwości PeterManfredo. Ja mam poważne wątpliwości czy takie oszustwo [zakładając ,że do niego doszło] jest powodem banowania na forum. Chyba zauważasz tą różnice. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości