Ban za działalność poza forum.
|
21-11-2012, 07:42 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-11-2012 07:42 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Ban za działalność poza forum.
reed
Każdemu komu zadaję pytanie o wyjaśnienie przyczyn banowania zachowuje się tak samo. Ucieka od sprawy „niedotrzymania słowa w udostępnieniu filmów” na rzecz rzekomego wulgarnego zachowania. Ty natomiast sugerujesz ,że oszustwo z poza forum może być powodem bana. Dla mnie jest to pogląd kuriozalny. Może być tak ,że dwaj forowicze pokłócą się na tym forum o dziewczynę . Jeden drugiego posądzi ,że mu poderwał laskę. A moderator go zbanuje. I nie za kłótnię na forum a za to ,że był nieuczciwy wobec swego kolego i w czasie jego nieobecności z jego dziewczyną poszedł do łóżka. To sytuacja jakiej nigdy nie spotkałem na żadnym forum, i dziwią mnie Twoje poglądy reed. Regulamin jest jedynym odniesieniem do karania uczestników forum. W przeciwnym razie jest ta anarchia, samowola, i banowanie na podstawie prywatnych uprzedzeń , zamiast przestrzeganie prawa. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A każdy wie i ja też nie mam wątpliwości ,że powodem bana było to, że oszukali oni innych , a nie ich zachowanie. Ich zachowanie nie mogło być powodem bana bo nie było ono złe. Może jedynie Bandit użył mocniejszych słów . Ja osobiście stoję zdecydowanie po stronie zbanowanych i uważam ,że ich zawieszenie było nieuzasadnione. Maynard pokazał demonstrację siły jak Breżniew na Placu Czerwonym w dniu Rocznicy Wielkiej Rewolucji Październikowej. Apeluję ,aby bana skrócić im do 1-2 tygodni ,aby mogli wrócić i wszystko wyjaśnić. Ja z ciekawością czytałem ich wypowiedzi bo przecież uczestnictwo w forum to nie tylko dyskusja i odpowiadanie ale także czytanie ciekawych wypowiedzi. Nie zawsze się z nimi zgadzam , ale przecież forum to nie platforma zgodności. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 42 gości