Tydzień 12-17.XI.2012
|
17-11-2012, 12:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Tydzień 12-17.XI.2012
Warto dorzucić jeszcze 2 walki, które pojawiły się na rozkładzie Boxreca już w trakcie tygodnia:
Puebla, Meksyk waga średnia o pas WBC Youth Gilberto Ramirez Sanchez (Meksyk) - Marcus Upshaw (USA) Sanchez to niepokonany król nokautu, który jednak nie ma dużych nazwisk na rozkładzie. Z kolei Upshaw to 32-latek (Youth, a jakże!), którego można ocenić, jako typowego średniaka. Przegrał z Adamą i Majewskim, ale pokonał Renana St.Justa na jego terenie. Największą zaletą Upshawa jest bardzo wysoki wzrost (191 cm), ale Sanchez jest niewiele niższy (189 cm). Myślę, że Sanchez wygra przez ko/tko. waga super średnia Marco Antonio Periban (Meksyk) - Francisco Sierra (Meksyk) Z Peribanem jest, jak z Sanchezem. Ma niepokalany bilans i bardzo dobre warunki fizyczne (189 cm wzrostu, 198 cm zasięgu), ale na rozkładzie samych leszczy. Z kolei Sierra walczył z bardzo dobrymi rywalami, ale z nie najlepszym rezultatem. Przegrał przed czasem z Edisonem Mirandą, Grovesem i Oosthuizenem, na punkty z Jesusem Gonzalesem, zremisował z Dyahem Davisem i pokonał przed czasem Dona George'a ( nie wiem, dlaczego ta walka w statystykach figuruje jako TD, ja widziałem regularny nokaut). Periban jest faworytem i chyba wygra na punkty. http://www.the-best-boxers.com |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości