| 
					Chisora vs Parker
				 | 
| 
					08-10-2019, 10:25 PM 
| 
 | |||
| RE: Chisora vs Parker 
					Dla Chisory przeciwnik marzeń. Będzie mógł popisać się kolejnym bardzo spektakularnym nokautem i być może zbliżyć się w ten sposób do walki o jakiś pas. Z kolei Price chyba zwariował. Człowiek, którego znokautował w zasadzie journeyman Hammer nie powinien wychodzić do dzika, który będzie siedział mu na karku tak długo, aż go zajedzie i rozniesie. Czyli jak na mój gust niezbyt długo, do piątej rundy powinno być po wszystkim. Po co ładuje się akurat na Chisorę, naprawdę nie wiem, skoro równie dobrze mógłby popykać z jakimś Cornishem i później zgłosić się po wypłatę choćby do Tysona Fury, który taką walkę raczej by wziął, bo zagrożenie nieduże a w Wielkiej Brytanii można by z tego zrobić niezły show. No nic, mam nadzieję że zorganizują tam szybką karetkę i nosze o odpowiednich gabarytach i udźwigu.
				 | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
| Wiadomości w tym wątku | 
| Chisora vs Parker -  RedHawk - 09-09-2019, 08:40 PM RE: Chisora vs Parker -  Gogolius - 10-09-2019, 07:21 AM RE: Chisora vs Parker -  Gogolius - 08-10-2019, 01:57 PM RE: Chisora vs Parker -  szalonyAli - 08-10-2019, 10:00 PM RE: Chisora vs Parker -  fext - 08-10-2019 10:25 PM | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości