Kadencja Braci trwa...
|
12-11-2012, 01:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2012 01:35 PM przez Crumb.)
|
|||
|
|||
RE: Kadencja Braci trwa...
Mi się wydaje, że takich bokserów jest sporo co dałoby wyrównaną walkę. Nawet sam Mariusz Wach gdyby robił w walce to co zapowiadal ze robic będzie. Ja niewiem jak tak mógł walczyc. Obiecywal ze bedzie agresywny a taki nie byl. Albo ktos sie w koncu rzuci jak lew na Kliczke w poczatkowych rundach albo nie wiem co to bedzie... nikt nigdy z nimi nie wygra. To chyba najlepsi bokserzy w historii boksu. Bardzo mądrzy a cały ich sztab pracuje nad tym aby nigdy nie przegrali. Te ich akcje psychologiczne. Wejdzie Ci taki Vitalij do szatni. Zrobi okropna mine stoi nad Toba, doszukuje sie mankamentow i to musi byc okrooopnie stresujace. Nikt z nimi nie wygra bo każdego paraliżuje strach. Musi się chyba jakiś wariat jak Tyson trafić bo Szpilka taki troche jest ale co z tego skoro jest marnm bokserem. No nie wiem... nikt z nimi nie wygra. Są za dobrzy pod każdym względem. Heleniusa i Furego by zabili... Price ma największe szanse ale byłby w stanie wygrac dopiero za 2-3 lata.
No i w ogóle to najlepiej byłoby zobaczyć walkę braci. Wygrałby Vitalij. Jestem pewien. Jakie to byłoby widowisko. Masakra. Niech jakiś miliard, fan boksu zaplaci im po 100 milionow to sie skuszą hehe. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 32 gości