Piłka nożna ogólnie
|
16-07-2019, 02:26 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2019 02:33 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
@Wietnam
Ja nie muszę sam wyszukiwać. Od tego są programy. @Martin Co jest "wielkie" a co nie jest "wielkie" to sprawa względna. I zależy jakie kryteria "wielkości" się przyjmuje. @kubala1122331 Cel jest taki aby przypomnieć Ci jakie głupoty pisałeś i zawzięcie je broniłeś polemizując ze mną na ten temat. Tu jest dużo takich "rodzynków" Można by założyć temat: "Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony forum bokser.org" Byłoby śmieszniej niż na stronie głównej. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Niedawno zetknąłem się z opinią ,że jeżeli chodzi o warsztat trenerski to Nawałka powinien Fornalikowi "po piwo latać" Nie jestem "fanem" Fornalika ze względu na jego związki z Ruchem. Ale muszę przyznać że jest w tym dużo prawdy. Nie pierwszy to przypadek gdy Fornalik prowadząc klub bez "znanych nazwisk" i z bardzo małym budżetem doprowadza go do czołówki naszej ekstraklasy. Są opinie ,że Fornalik powinien jeszcze raz dostać szansę prowadzenia reprezentacji Polski. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 68 gości