Mateusz Masternak
|
27-05-2019, 02:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Mateusz Masternak
Pojawiło się potwierdzenie, które jednak Master zdementował, że osiągnięto porozumienie w sprawie jego walki z Jegorowem w Jekaterynburgu 16 czerwca.
Jak zobaczyłem tę wiadomość (o samej walce) to stwierdziłem, że Masternak jedzie tam sprzedać rekord pod rosyjskiego prospekta za dobry hajs. Wszystko w tej walce mi pasuje oprócz motywu, że ta walka odbyłaby się już za trzy tygodnie, co jest niedorzeczne. Ja wiem, ze Master pewnie jest w jakimś treningu i się nie zapuszcza, ale nie powinien przyjmować takich pojedynków z takim wyprzedzeniem. Póki co jednak Master wypowiada się, jakby walki miało nie być: - Wydaje mi się, że bardziej z dwójki Jegorow-Goulamirian powinien mi pasować Ormianin, bo nie miał kariery amatorskiej i boksuje trochę inaczej. Jegorow co prawda ma kłopoty kondycyjne i "zdycha" w końcówkach, ale i tak wydawał mi się bardziej niebezpieczny. Mój trener Gus Curren wyjeżdża do siebie, zostałbym więc w najważniejszym momencie bez trenera, bez sparingpartnerów i wszystko byłoby na wariackich papierach jeśli miałbym lecieć do Rosji. Specjalnie mnie chcieli tak przetrzymać. Kombinowali. Miesiąc temu byliśmy już niby dogadani, w takim razie dlaczego nie dostałem kontraktu do podpisania? Ja byłem gotowy - relacjonuje "Master" |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 46 gości