Canelo vs Jacobs 04.05.2019
|
05-05-2019, 12:19 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2019 01:00 AM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Canelo vs Jacobs 04.05.2019
Aram Avagjan pokonał na punkty Francisco Esparzą w drugiej walce gali. Pojedynek na średnim poziomie, dużo chaosu i klinczów. Ormianin był liczony w drugiej rundzie, lecz poza tym raczej kontrolował pojedynek w poszczególnych rundach. Był nieco precyzyjniejszy i swobodny w swoich działaniach. 97-92, 96-93 x2 oddaje przebieg walki.
Teraz o 1:30 walka Ryder - Akkawy. Z tego co poczytałem o Australijczyku, raczej nie warto przegapić tego starcia. Dla mnie to jedna z najbardziej interesujących potyczek całego eventu. Wow, Ryder już w trzeciej odsłonie rozprawił się z Akkawym. Pierwsze dwie rundy spokojne, ale pod dyktando Brytyjczyka. Australijczyk rozpoczął trzecie starcie odważniej, raz nawet mocno trafił, lecz za chwilę nadział się na akcję podbródkowy-prawy sierpowy praktycznie zakończył walkę. Nieźle rozwinął się Ryder. Ze średniaka brytyjskich ringów przeistoczył się w solidnego gracza światowej czołówki. Teraz już pewnie powalczy o pas WBC. Duże postępy. Teraz Ali - Young, wygląda mi na missmatch. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości