Piłka nożna ogólnie
|
24-02-2019, 12:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-2019 12:22 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Na szczęście w grupie mistrzowskiej nie ma już podziału punktów, więc obecne mecze ważą tyle samo, co późniejsze. Lechia spisuje się obecnie najlepiej z zespołów walczących o mistrzostwo, może jej wyniki w rundzie wiosennej nie wyglądają nadzwyczajnie, ale w każdej kolejce mierzyli się z naprawdę solidnym zespołem. Teraz przed nimi trudny wyjazd do znakomitego ostatnio Lubina, lecz potem powinno być już łatwiej. Mam nadzieję, że nie wypuści okazji z rąk. Chyba bym przestał interesować się piłką, gdyby ten cham, burak i prostak na ławce Legii doprowadził ten zespół do mistrzostwa
![]() Dla Lecha cenne zwycięstwo. Sezon jest i tak stracony, ale takie mecze mogą spowodować, że zespół ruszy i przynajmniej załapie się do grupy mistrzowskiej. Wczoraj organizacja gry wyglądała bardzo dobrze, choć w ataku wciąż nie było żadnego pomysłu i kreatywności. Komentatorzy wczorajszego "hitu" mocno ocierali się o śmieszność. W pierwszej połowie tak bardzo chwalili Legię, że wystarczy chyba na całą rundę. A potem statystyki w przerwie - 1 strzał, 0 celnych 35% posiadania piłki. No rzeczywiście rewelacja... Szczytem był jednak dialog w drugiej połowie. "[Węgrzyn] - Niestety, Legia w drugiej połowie gra bardzo słabo i będzie jej bardzo ciężko doprowadzić do remis. [Wolski] - Niestety, też mnie to martwi, Kaziu." Żenada. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 59 gości