Fajne filmy, które polecacie
|
13-02-2019, 08:10 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2019 08:27 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Fajne filmy, które polecacie
Ja Rome oglądalem, chociaż pierwsze 20-30 minut
to myślałem że zasne, a to Kobieta mnie namówiła byłem w kinie Niemieckim, jak ja nie lubię tłumaczenia niemieckiego.. Ale później Roma to piękna opowieść lecz nie w moje gusta, kumpel za to był w PL na Zimnej wojnie i mówił że całość jest bardzo słaba, a więc chyba prawda że Roma jeśli chodzi o szansę Zimnej Wojny jest dużo lepszym filmem. Ciekawe też że teraz w oskarach zaczynają mieć uznanie filmy czarno-białe. Nie jestem ekspertem filmowym, dużo bardziej fanem filmowym, tzw - Nie kręci mnie granie na konsolach wybieram filmy w tv czy kino. Taka ciekawostka jeśli chodzi o tegoroczną edycję Oskarów, jeśli Polak zdobył by Oskara zdjęcia to tego widzowie by nie zobaczyli. Amerykańska Akademia Filmowa i telewizja ABC postanowiły, że transmisja z tegorocznej gali wręczenia Oscarów nie będzie obejmowała wszystkich kategorii. Widzowie nie obejrzą wręczenia statuetek za zdjęcia, montaż, charakteryzację oraz film krótkometrażowy. W tym czasie będą nadawane bloki reklamowe, zabieg ma skrócić czas trwania relacji z gali. https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/kr...h-dlaczego |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 107 gości