Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
11-02-2019, 04:45 PM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
Wietnam
Twoje spostrzeżenie o mniejszym zainteresowaniu boksem jest prawidłowe, Dlatego to forum powinno rozszerzyć "zasięg" Zaglądam na inne fora tematyczne o zupełnie innym profilu niż boks i widzę że dyskutuje się tam nie tylko na tematy wiodące ale i nie związanych z tematem Tematy np. polityczne , związane z UE czy wyborami , emigracją przyciągają piszących którzy jednocześnie zaglądają do tematów głównych. I pomimo że często są laikami to z biegiem czasu wciągają się i zaczynają się bardziej interesować owym głównym tematem. Ja pamiętam jak na tym forum pisały osoby które przyszły tu ze strony głównej , albo z zewnątrz i nie pasowały do "mainstreamu" Wyzywano ich od troli, laików lub głupków. Sam stawałem w ich obronie co można sprawdzić w wielu moich wpisach. I wtedy złość kierowano na mnie. Gogolius stwierdził definitywnie że woli kilku piszących "sztywniaków" niż większą ilość . Problem w tym że dzisiaj nie pisze tu nawet "kilku" Ja zawsze miałem wizję szerokiego otwarcia forum, dowolności tematów i różnorodności poglądów. To czytający powinien weryfikować co jest na temat a co głupie a nie moderator. Trend był jednak inny. Dlatego olałem to i zaglądam tu tylko z przyzwyczajenia |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości