Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turniej w Polskiej Wadze Ciężkiej
22-01-2019, 10:50 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2019 10:57 AM przez szalonyAli.)
RE: Turniej w Polskiej Wadze Ciężkiej
https://sportowefakty.wp.pl/boks-zawodow...ganizuje-t
Prosże żródło. No tak wynika według mnie z tego artykułu. Pieniądze są duże jak na turniej amatorski.

W the contender brali zawodnicy z raczej sporym doświadczeniem na zawodostwie, którzy nawet bez udziału w turnieju w przyszłości walczyli by o tytuły mistrzowskie. Jeśli chodzi o polską wagę ciężką jakieś zaplecze jest, ale tutaj jest o mowa o podpisaniu jakiegos kontraktu zawodoweog z totalnie nie znaną grupą. Wszyscy liczący się polscy ciężcy a nwet ci mniej liczący mają już kontrakty. Więc nie wiem ? Zbierają zdolnychh polskich amatorów w tej kategorii wagowej ? Potencjał raczej nikły. Mam nadzieję , że do turnieju nie zostaną dopuszczeni zawodnicy bez żadnego doświadczenia albo z doświadczeniem typowo dyskotekowych. Jeszcze może ja przytylę te 20 kilogramów i wezmę udział ;-) Haha. Naprawdę kibicuję tkaim projektom , ale to brzmi trochę abstrakcyjnie. Jendak nie wiem zobaczymy jak będzie. Każda inicjatywa tego typu która popchnie polski boks do przodu. Oby tylko nie wyszedł tego tylko kolejny celebryta , który będzie dawał walki dla kasy. No i nie wystapi tam Najman . Bo to by była klęska.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Turniej w Polskiej Wadze Ciężkiej - szalonyAli - 22-01-2019 10:50 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości