Piłka nożna ogólnie
|
18-12-2018, 11:47 AM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Szanse Manchesteru rosną bo Mourinho został zwolniony w dniu dzisiejszym
![]() A tak serio to myśle, że PSG i City to najmocniejsi faworyci swoich meczy, myślę że tak na 80% Dalej widzę Barcelonę na 70% Pozostałe mecze uważam za równe, Borussia - Tottenham to dla mnie praktycznie 50/50 (stawiam na Niemców), przestrzegałbym przed zignorowaniem Ajaksu bo widzę że sporo osób to robi dając Realowi auto-win a to wcale nie musi tak wyglądąć. Juventus - Atletico to będą szachy i ze trzy bramki maksymalnie w dwumeczu, myślę że mecz rozstrzygnie indywidualność, pytanie czy Ronaldo czy Griezzman a może ktoś inny. Tak czy siak na pewno nie jest to dobre losowanie dla Juve ale są faworytami. Liverpool z Bayernem to kolejny równy mecz z gatunku 50/50, tak samo jak Roma - Porto Ogólnie uważam, losowanie za bardzo ciekawe bo w sumie tylko mecz City-Schalke wydaje się być rozstzygnięty już teraz. Inna sprawa, że mecze dopiero w lutym i marcu a przez te dwa miesiące może wydarzyć się bardzo dużo (np. eksplozja Ajaksu może się skończyć, a Real złapie dobry rytm, albo United złapie kopa pod wodzą nowego trenera itd.) Moje typy: City, Juve, PSG, Borussia, Barcelona, Porto, Ajax i Liverpool. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 72 gości