Ranking P4P forum Bokser.org
|
12-11-2018, 06:31 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2018 06:32 AM przez Hugo.)
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
(11-11-2018 01:58 PM)RSC-2 napisał(a):(09-01-2017 03:32 PM)Hugo napisał(a): Myślę, że Gołowkin miałby ciężko z Callumem Smithem, który (chociaż nie ma jeszcze pasa) jest dla mnie najlepszym bokserem SMW. Tak. Potrafię to wyjaśnić, chociaż już wcześniej powinno być jasne. Gołowkin miałby ciężko ze Smithem, boksując z nim w nie swojej wadze. W swojej, czyli w średniej miałby z nim łatwo, bo Smith padłby z zagłodzenia i wyczerpania po 2 rundach. Gołowkin jest bokserem wagi średniej, jest w niej doskonały i zasługuje na czołowe miejsce w rankingu P4P. Smith jest bokserem wagi super średniej, ale jeszcze nie osiągnął w niej takiej pozycji, jak Gołowkin w średniej. Na razie nie mam go w TOP10, ale nie wykluczam, że po kolejnym efektownym zwycięstwie tam się znajdzie. Usyka mam w tej chwili na 1 miejscu, ale jeśli przejdzie do HW, to natychmiast tę pozycję straci. Odzyska ją, jak zdeklasuje Joshuę, Wildera i innych. Myślę, że to jest dla wszystkich jasne, że najlepszy cruiser nie staje się z automatu najlepszym ciężkim, jak nabierze trochę wagi. Podobnie odnoszę się do Crawforda. Miałem go na 1 miejscu w super lekkiej i P4P, ale w półśredniej nie mogę go z automatu na tym miejscu zostawić, dopóki nie udowodni że jest lepszy od Spence'a. Dziwi mnie, że pewne rzeczy na styku cruiser/ciężka są postrzegane inaczej niż na styku lżejszych kategorii. http://www.the-best-boxers.com ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości