Ankieta: Kto wygra walkę wieczoru? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Usyk pts | ![]() ![]() ![]() |
4 | 80.00% |
Usyk przed czasem | ![]() ![]() ![]() |
1 | 20.00% |
Bellew pts | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Bellew przed czasem | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
będzie remis | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Razem | 5 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Usyk vs Bellew (10.11.2018)
|
11-11-2018, 02:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Usyk vs Bellew (10.11.2018)
(11-11-2018 11:42 AM)RSC-2 napisał(a): Usyk wygrał z Bellew nie dlatego że posiada mega umiejętności.Kiepski trolling. Walczyłeś kiedyś, tak na ringu, 3 minuty walki, minuta przerwy, naprzeciwko facet, który chce wygrać? Ja walczyłem. Jeżeli staje się naprzeciwko kogoś, kto technicznie może zrobić cię jak chce, siłowo - posłać na dechy a kondycję ma w ogóle lepszą od ciebie, to da się z kimś takim przetrwać, ale przez cały czas trzeba dawać z siebie wszystko. I Bellew dawał, unikał, blefował, starał się kontratakować, tyle że nie był w stanie robić tego przez całą walkę, bo coś takiego cholernie wykańcza, znam z autopsji. I skończyło się tym, że Usyk w końcu go trafił. A trafić musiał, bo przymierzał się do takiego właśnie rozwiązania już od 6 rundy, systematycznie kumulując i rozbijając przeciwnika. Nie wiem, czy nawet tak dobre umiejętności pozwolą mu wygrać z kimś takim jak Joshua, czy nawet Miller albo i Kownacki; szczególnie Miller byłby bardzo trudny, ale na pewno jakieś szanse ma. Zwłaszcza z przeciwnikami bazującymi na jednej, pojedynczej torpedzie, takimi jak Wilder. Skoro ruchliwy Szpilka poległ z nim dopiero w 9 rundzie, Usyk zapewne wygrałby na punkty. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości