Ankieta: Kto wygra walkę wieczoru? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Szpilka na punkty | ![]() ![]() ![]() |
5 | 62.50% |
Szpilka przed czasem | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Wach na punkty | ![]() ![]() ![]() |
1 | 12.50% |
Wach przed czasem | ![]() ![]() ![]() |
2 | 25.00% |
będzie remis | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Razem | 8 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Szpilka vs Wach (10.11.20
|
09-11-2018, 11:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Szpilka vs Wach (10.11.20
Mariusz Wach (33-3, 17 KO) Artur Szpilka
Zovaczymy co obaj pokazą .Jeśli chodzi o taktykę zawalczy tak jak w ostatnich walkach, szybki , punktujący z doskoku. No jest ten problem z psychiką. Wach z kolei w ostatnich walkach pokazał , że nieco zaczął coś boksować . Jeśli tutaj ponownie to pokaże to Szpilka będzie miał problemy. Mój typ: Szpilka punkty niejednogłośnie średnia, 10 rund: Maciej Sulęcki (26-1, 10 KO) vs Jean Michel Hamilcaro (25-9-3, 6 KO) Maciek szybko , perfekcyjnie, dokładnie. Walka nie potrwa długo , ale Maciek coś tam walnego zaprezentuje. Mój typ: Sulęcki 3 runda junior średnia, 10 rund o pas WBC: Ewa Piątkowska (11-1, 4 KO) vs Ornella Domini (13-1, 3 KO) półciężka, 10 rund: Paweł Stępień (11-0, 10 KO) vs Dimitrij Suchocki (23-6, 16 KO) Stępień szybkie Ko i jedziemy dalej Stępień 2 Runda półciężka, 6 rund: Marek Matyja (14-1-1, 6 KO) vs Remigiusz Wóz (11-3, 6 KO) Matyja pewnie , nie wiem czy wyrobi się przed nokaut, raczej nie. Nie jestem zwolennikiem talentu Matyi. Wogółe rywal nie wiele wnosi mu do kariery. Matyja Punkty ciężka, 6 rund: Łukasz Różański (9-0, 8 KO) vs Eugen Buchmueller (13-3, 10 KO) Hmm.. rywal wygrał 13 pojedynków w tym aż raz poonał zawodnika z dodatnim bilansem ( chociaż tamten wszystkie walki przegrał przed czasem) . Dwie porażki punktowe i jedna przez Ko z Zhangiem. Polak powinien to wygrac szybko i przed czasem. Jeśli bdz się męczył no to nie najlepiej widze jego przyszłość. Różański 3 runda junior średnia, 8 rund: Przemysław Zyśk (8-0, 3 KO) vs Igor Fanijan (16-16-3, 8 KO) Rywal journeyman , ale wytrzymały i coś potrafiący. Na pewno rywal lepszy niż jakiś węgier.Polak wygra to na punkty. Jednak ważniejszy będzie styl, czy wygra łatwo i przyjemnie, czy będą jakieś problemy. Na pewno ta walka będzie jakimś wyznacznikiem Zysk punkty |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości