Ankieta: Kto wygra walkę wieczoru? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Szpilka na punkty | ![]() ![]() ![]() |
5 | 62.50% |
Szpilka przed czasem | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Wach na punkty | ![]() ![]() ![]() |
1 | 12.50% |
Wach przed czasem | ![]() ![]() ![]() |
2 | 25.00% |
będzie remis | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Razem | 8 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Szpilka vs Wach (10.11.20
|
08-11-2018, 08:55 AM
|
|||
|
|||
RE: Szpilka vs Wach (10.11.20
(08-11-2018 08:30 AM)Gogolius napisał(a): Co do afiszowania pojedynku to raczej normalna sprawa, że TVP chce to wypromować. A było nie było, jest to najlepsza walka dwóch Polaków w tym roku pod kątem zainteresowania, a pewnie i (mimo wszystko) umiejętności. Uważam, że szum medialny wokół tej walki jest nieproporcjonalnie duży w stosunku do jej wartości sportowej i znaczenia. Jaka najlepsza polska walka w tym roku? Dużo większą stawkę miały lub będą mieć pojedynki: Masternak - Kalenga Adamek - Abell Sulęcki - Jacobs Kownacki - Martin Adamek - Miller Szeremeta - Diaz Masternak - Dorticos Głowacki- Własow, a to tylko te, które sobie tak naprędce przypomniałem. Szpilka - Wach to jest walka o nic z udziałem 2 schyłkowych bokserów, z których jeden jest wyjątkowym nudziarzem i jego występów wręcz nie da się oglądać. Tymczasem mamy nieustanny lans i nie jest to reklama ze strony TVP zachęcająca do oglądania walki, tylko lans produkowany przez KP i rozpowszechniany różnymi kanałami ( w tym odcinkowe filmiki, których nakręcono tyle, jak gdyby chodziło o pojedynek o mistrzostwo świata). Tu nie chodzi też o zapełnienie hali w Gliwicach, bo wtedy większe znaczenia miałaby jakaś akcja skierowana do lokalnych odbiorców na Śląsku ewentualnie w Krakowie. To jest ponowne promowanie Szpilki na "wybitnego boksera". Ja nie wierzę w jego jakąś wrodzoną medialność, która spowodowała, iż stał się tak znany, To jest twór marketingowy, w który wpompowano grubą kasę i dalej się ją pompuje. W jakim celu, tego do końca nie wiem. Zwłaszcza, że równoległa walka Głowackiego w ćwierćfinale WBSS i o pas interim WBO medialnie wręcz nie istnieje. http://www.the-best-boxers.com ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: