Ankieta: Kto wygra walkę wieczoru? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Masternak na punkty | 3 | 100.00% | |
Masternak przed czasem | 0 | 0% | |
Dorticos na punkty | 0 | 0% | |
Dorticos przed czasem | 0 | 0% | |
walka nierozstrzygnięta | 0 | 0% | |
Razem | 3 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Masternak-Dorticos (20.10.2018)
|
18-10-2018, 10:37 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-10-2018 10:39 AM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
Masternak-Dorticos (20.10.2018)
Już w sobotę kolejny ćwierćfinał WBSS w cruiser, w którym Mateusz Masternak zmierzy się z Yunierem Dorticosem.
Dorticos brał udział w pierwszej edycji, gdzie świetnie zaprezentował się w ćwierćfinale nokautując Kurdiaszowa, ale później przegrał po ciekawej walce przed czasem z Muratem Gassievem. Od tej porażki (która miała miejsce ponad 8 miesięcy temu) Dorticos nie boksował. Masternak z kolei notuje świetną serię w ostatnim czasie: po bliskiej walce i nieznacznej porażce z niedocenianym wtedy Tonym Bellew pod koniec 2012 roku stoczył on pięć zwycięskich pojedynków, m.in. nokautując Siłacha i rewanżując się jednemu ze swoich pogromców, Kalendze. Jak skończy się ten pojedynek? Temat założony od nowa, osobom które zdążyły się wypowiedzieć przekleiłem ich posty i wrzuciłem na PW. Teraz już ankieta jest poprawna. Co do pojedynku - myślę, że Masternak może ograć Dorticosa. Liczę, że taktycznie Polak ogarnie temat i nie będzie wdawał się w nieprzyjemne bójki. Jednocześnie po cichu liczę, że długa przerwa w boksowaniu Kubańczyka + fakt, że ostatnią walkę przegrał przed czasem - będzie to miało duże znaczenie w przyszłości. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości