Piłka nożna ogólnie
|
27-06-2018, 05:35 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-06-2018 05:40 PM przez szalonyAli.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Tego to się nie spodziewałem. Co to było. Meksyk grający fenomenalnie rozbity przez Szwecję , Niemcy przegrywają z byle Koreą . Co to się odwaliło dzisiaj tutaj. Ogólnie Korea zaskoczyła mnie już z Szwecją z którą grali bardzo dobrze technicznie no i potrafili przyśpieszyć . Z Meksykiem też próbowali a Meksykanie swoim stylem i wychowaniem technicznym w zasadzie na to nie pozwalali. Tutaj spodziewałem się czegoś podobnego( Niemcy są lepsi technicznie i fizycznie od Koreańczyków), tymczasem Niemcy nie byli stanie przedstawić się Koreańczykom , którzy byli bardzo dobrze przygotowani i wyciągnieli wnioski z starcia z Meksykiem. Drugi mecz, tutaj brałem pod uwagę , że Szwedzi mogą to wygrać. Jak mówiłem Szwedzi wygrają tą grupę ;-) , dla mnie byli lepsi niż Meksyk. Ale spodziewałem się raczej skromniejszego wyniku. Szwedzi naprawdę są mocni , z Niemcami po prostu zagalopowali się chłopcy. Przecież grali bardzo dobrze , potem przestraszyli się , grali na utrzymanie , Niemcy szli na atak i doszli swojego. Z Meksykiem zagrali bez spiny i pokazali potencjał. Zobaczymy jeszcze może Brazylia odpadnie ;-) bo Serbia ma pokazała , że jest mocna. Wątpię w to , bo jednak Brazylijczycy wiedzą o to grają i raczej są dobrze przygotowani do turnieju ale spodziewam się charakteu po stronie Serbii.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 72 gości