Piłka nożna ogólnie
|
25-06-2018, 08:14 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-06-2018 08:22 PM przez szalonyAli.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Tylko , że Egipt nikogo prócz Salaha nie miał . A my mieliśmy oprócz Lewego takich zawodników jak Piszczek( czołowy obrońca Bundesligi) Krychowiak( bez formy ale to wciąż w miarę duża nazwisko), Szczesny(następca Buffona), Glik, Bereszyński(objawienie Serie A) ,Milik , Zieliński(gwiazdy vicemistrza Włoch). Zresztą nie oglądałem meczu z Arabią i Rosją ( końcówke) ale w spotkaniu z Urugwajem zrobili więcej niż Polska. Dla mnie złe przygotowane fizyczne, piłkarze kompletnie bez formy, widać byli , że co niektórzy chcieli. No i nie zrozumiała taktyka. Nagle z Seneglaem gramy totalnie inaczej niż zazwyczaj w dodatku na środku polu wychodzi przeciętnie radzący w lidze polskiej Pazdan z przeciętnym Cionkiem( na ławce siadają Bereszyński i Bednarek) - gdzie jak gdzie ale na środku obrony potrzebny jest co najmniej jeden solidny zawodnik, potem z Kolumbią totalna zmiana ustawienia, zmiany personalne z których nic nie wychodzi. Gramy niby ofensywnie , tylko, że nie mamy sytuacji bramkowych.I taak wszystko zostało już powiedzane. Jak dla mnie Nawałka za bardzo kombinował i nic tego nie wyszło. Nawet piłkarze nie łapali już się w tym.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 69 gości