Piłka nożna ogólnie
|
25-06-2018, 12:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Wiecie teraz że ranking fifa zmienia zasady i spadniemy
sporo? Co do obecnego rankingu to nie pasujemy do 10tki zupełnie, Szwajcaria pokazała jak gra drużyna która się w niej znajduje, dla mnie wczorajszy mecz był jednym z najsłabszych polskiej reprezentacji jakie widziałem, oprócz tego z Senegalem. Do tego jak graliśmy z Portugalią w 1/ 4 Euro, to piekło a żiemia zeschnięta bułka a pachnący rogal prosto z piekarni. W 2006 roku za Janasa wyglądało to.. tak niestety lepiej pomimo odpadnięcia, tam w drugim meczu z Niemcami przegraliśmy po walce z Gospodarzem gdzie straciliśmy bramkę w 90+1. Neuville wpakował po dośrodkowaniu Odonkora. Dla mnie we wczorajszym meczu nie był nic dobrego gra podwórkowa naszych, jedynie w obronie do 40 minuty było jako tako, dzięki Pazdanowi, Bednarek i Szczęsny znowu zawalili bramkę, Bednarek nikogo nie krył przy różnym, stał sam, Szczęsny zamiast łapać piłkę celował w wyższego Mine. Zapomnianam o tej kompromitacji, i wracamy już dziś do oglądania reprezentacji które grają ładną piłkę i coś walczą. Wielu widzialo naszych w 1/4 już i to bez gry, bo to oj taka tam grupa, między innymi@SzalonyAli, ale go rozumiem reprezentacja zapewniała dawała podstawy żeby tak myśleć, ale niestety dali dupy. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 74 gości