Piłka nożna ogólnie
|
21-06-2018, 03:59 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2018 04:04 PM przez szalonyAli.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Ja tutaj na te trzy mecze 3 zeta postawiłem aż. Tak zobaczyć czy wejdzie. No na razie Australia zagrała na remis z dania. Jeszcze Chorwacja musi pokonać Argentyna. Myślę że są stanie. Chorwacja stylowo nie odpowiada Argentynie. Będzie pewnie równy mecz ale Chorwaci jednak ich przelania. Niemiec z Szwecja też jakoś nie widzę. Myślę, że Niemcy beda bardzo chcieli ale nie będzie im wychodziło a Szwedzi opanuje na luzie sytuację i pod koniec meczu wyślą ich do domciu. Ale remis też możliwy. Jednak zaryzykoealem i na zwycięstwo Szwecji postawiłem. Nie wydaje mi się aby Niemcy mogli to wygrać. Francji z Peru nie obstawiam bo nie wiem. Peru może zaskoczyć. Obstawiam raczej zwycięstwo Francji wymeczone raczej ale remis też wchodzi w grę . Francja ma potencjał ale w późniejszej fazie turnieju go pokaże, moim zdaniem dojdą do finalu. Na razie maja niewygodnych rywali w grupie i nie zdziwie się jak zajma drugie miejsce za dania. Islandia Nigeria też nie wiem . Niby Nigeria zagrała fatalnie z Chorwacja ale myślę że się poprawia. Niby Islandia zaskoczyła z Argentyna. Ale tylko zaskoczyła. Tutaj obstawiam bym remis albo zwycięstwo wyłączone zeyciestwo ale nie wiem kogo. Mój typ to remis ale nie tykam.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 53 gości