Ranking P4P forum Bokser.org
|
21-06-2018, 01:33 PM
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
Brooka cenisz niżej niż Garcię i Portera razem wziętych? Ja wiem, że Garcia wyciągnięty ze 140 lbs, ale mimo wszystko... no zaskoczony jestem
![]() Ale rozumiem, że to na zasadzie "jeden super skalp wart więcej niż dwa dobre". Crawforda nie rozumiem: Golovkin ogrywa przeciętniaka i awansuje, a koleś w debiucie w wyższej wadze wygrywa z twardym bokserem, który dał równą walkę/wygrał z Pacquaio, prezentuje dalej fantastyczny boks i na tym traci? Ja wiem, że nie lubisz wycieczek bokserów do limitów nieoptymalnych, ale wydaje mi się że dajesz po prostu ujemne punkty za to ![]() Analogicznie Łomaczenko, ale to widzę że po prostu bokser boksujący w zbyt wysokim limicie, wygyrywający przed czasem z większymi rywalami, to jednak nie jest taka klasa jakby siedział w swoim limicie i łoił mniejszych rywali ![]() Ale z kolei Inoue robi to samo - debiutuje w wyższej wadze, nokautuje i kapitalnie idzie do góry. Rozumiem, że teraz Inoue jest w optymalnej wadze, a nie w "zbyt wysokiej" i nie ma ujemnych punktów? Ogólnie ten jeden motyw mi się tu nie podoba, post może ma wydźwięk ironiczny ale to nie jest moim celem - próbuję ustalić, skąd takie karanie Crawforda i Łomaczenki, którzy de facto zrobili to samo co wychwalany Inoue. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości