Piłka nożna ogólnie
|
20-06-2018, 07:52 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2018 07:54 AM przez szalonyAli.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Krótkie podsmunowanie:
Japonia - Kolumbia . Mczecz oglądałem w pracy urywkami. Faworyt był jeden ,ale Japonia jak Kamikadze nie poddawała się . Wiedzieli , że są słabszi , więc od samego początku rudzyli na atak , wyjdzie albo nie . No i udało się karny i gol. Kolumbia jest zespołem lepszym pod względem pojedyńczych umiejętnosci piłkarzy , techniki. było to widać . Japonia grała jednak swoje , wykorzystali przewagę jednego zawodnika i wygrali. Przede wszystkim tworzyli zespół. Kolumbia po porstu psychicznie sb nie radzili. Jednak mają potencjał , atakują i są wkurzeni Polska- Senegal Już skomentowałem. Jak się wychodzi petardą to się gra jak petarda a nie rozgrywa piłkę . Do tej taktyki dwóch napastników było zbędnych.Ale pomysł trafiony. Rosja - Egipt W zasadzie co tu umówić . Rosja ma niezłych piłakrzy , którzy słuchają się kontrowersyjnego Czerczesowa. U niego nie ma gwiazd, może to i cham , ale są efekty. Początki były bardzo trudne , ale widać , że się opłacało Rosja w końcu gra gra efektowne i nie ma ma marudzenia. Zobaczymy jak będzie z mocniejszymi ekipami. Egipt no cóż w pierwszym meczu grali bez Sallaha , poukładali sb grę, grali na remis i mało brakawało aby go dostali. Tutaj mieli Sallaha , gra ich się zmieniła , ale Sallah to jeden piłkarz i było to widać . |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 59 gości