Piłka nożna ogólnie
|
14-06-2018, 08:09 AM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
No nareszcie!
![]() ![]() Och jak długo na to czekałem! Niemniej na wstępie to przyznam Wam się do mega faila jaki popełniłem -> w maju opracowywałem sobie szczegółowo grafik na czas mundialu, aby zmaksymalizować ilość oglądanych meczy. W sumie w czasie gdy są mecze (bo dni z przerwami nie liczę) jest pięć dni, gdzie ominie mnie większość spotkań. Pięć dni na cały miesiąc. Świetny wynik. Fail polega na tym, że jednym z tych dni (oprócz dzisiejszego, który był pierwszym dniem do wytypowania by go ominąć) jest dzień meczu Polska - Senegal <ściana>. Nie wiem jak ja to zrobiłem : < No ale wracając do najważniejszego - jesteśmy u progu świetnej (miejmy nadzieję) imprezy. Wśród faworytów jak co turniej mam żelazną piątkę, która wg mnie odstaje od pozostałych zespołów: Argentyna, Brazylia, Francja, Hiszpania, Niemcy (w kolejności alfabetycznej). Trzymam kciuki za Niemców, natomiast jeśli miałbym wytypować jedną drużynę to byłaby to Francja. Jak wygra ktoś spoza tej piątki to będę bardzo zaskoczony. W drugim rzędzie postawiłbym Portugalię, Anglię, Polskę może Kolumbię. Co do dzisiejszego meczu, jak napisałem rozmyślnie go ominąłem, ale sądzę że ogółem Rosję spotka to co Polskę na Euro 2012 - dwa lata bez meczu o stawkę, bez eliminacji, ogromna presja + po prostu słaby skład i wyczuwam nawet jakąś kompromitację. Może nie w pierwszym meczu bo kalendarz im się akurat ułożył, ale cudów nie będzie. Rosja - Arabia, typ: 0:0 |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 32 gości