Ranking P4P forum Bokser.org
|
10-06-2018, 01:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
1. Crawford
2. Lomaczenko 3. Usyk (+2) 4. Golovkin (+2) 5. Kowaliow (-2) 6. Joshua (+2) 7. Mickey Garcia (!) 8. Wagnek (!) 9. Spence (!) 10. Santa Cruz (!) U mnie olbrzymie przetasowanie. Na czele Crawford i Łomaczenko - panowie graja we własnej lidze i póki co nie widzę nikogo, kto mógłby z nimi nawiązać pojedynek. Crawford minimalnie za dwie rzeczy: unifikacje w niższej kategorii oraz wyraźniejszą wygraną w debiucie w wyższej. Później Usyk, który wygrał z Breidisem i wyprzedził innych bokserów. Potem Golovkin i Kowaliow - pokłosie ich wysokich pozycji wcześniej + aktywności. Zaraz za nimi Joshua, który zunifikował pasy z Parkerem i dobiega do tych osiągnięć, które mają koledzy wyżej. Potem same nowości - Mickey Garcia, ktory do topki pukał od dłuższego czasu, Wagnek którego już należy w pełni docenić po wygranej nad Estradą, Spence co do którego jeszcze mam wątpliwości, ale widzę jego teoretyczne możliwości oraz Santa Cruz, który znów jest w tym miejscu, gdzie był przed porażką z Framptonem (a właściwie już jest ciut wyżej niż wcześniej). Kto wypadł? Thurman - długo go trzymałem przy nieaktywności, ale znów dostaliśmy info o przełożeniu powrotu na ring, więc wyrzucam. Lara, który przegrał/wygrał/zremisował (nie widziałem jeszcze) z Hurdem, Gonzalez (nie wraca po porażkach, nie wiadomo co z nim będzie), Alvarez (koks). W poczekalni Frampton, Gassiev, Wilder (po Ortizie wreszcie można zacząć go rozważać), Badou Jack, Hurd, |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 79 gości