Piłka nożna ogólnie
|
08-06-2018, 10:21 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Ja jestem podbudowany. Bardzo bym się zmartwił, gdybyśmy w drugiej połowie nie opadli z sił i hasali przez pełne 90 minut w pełnej formie. To nie czas na to. A dopóki mieliśmy siły, wyglądało to fajnie. Nawet kreatywnie z przodu, twardo w środku pola. Bardzo podobał mi się szczególnie Kuba Błaszczykowski. No gość jest niesamowity. Nie grać cały rok, potem wychodzić w, co by nie mówić, mocnej reprezentacji i być jednym z najlepszych na boisku. Karol Linetty również bardzo pozytywny mecz. Największym wygranym tego sparingu jest jednak Bednarek. Bezbłędny dzisiaj, mam wrażenie, że gdyby nie jego niektóre decyzje, byśmy zeszli z boiska pokonani. Na minus? Najbardziej Pazdan, choć trochę ogarnął się w drugiej połowie, Cionek - ale do niego nie mam pretensji, przestępstwem jest wystawianie go na prawej obronie, niewidoczny Zieliński czy słaby Grosicki.
Tak podsumowując całościowo - wyglądało to lepiej niż z Holandią dwa lata temu przed Euro. Pracy jeszcze bardzo dużo, ale chyba wszystko idzie w dobrym kierunku. Nie mam żadnego problemu z tym, że nie wygraliśmy z Chile B, będąc momentami słabszą ekipą. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 41 gości