Piłka nożna ogólnie
|
06-06-2018, 07:42 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2018 07:51 PM przez szalonyAli.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Ja właśnie planuję tutaj znajomymi trochę postawić u buka na turniej i dlatego trochę analizuję ;-). I im bardziej analizuję tymbardziej nie wiem. Francja ma trudną grupę i nie zdziwię się , jeśli wyjdą z niej z problemami nawet z 2 miejsca za Dania na przykład . Ale ogólnie są faworytem i myślę , że zagrają w finale. Brazylia zawsze niebezpieczna. No jest Hiszpania. Szwajcaria może zaskoczyć , mam nadzieję , że polska. Anglia ma w miarę mocny skład , dawno nic nie osiągnęła. Ciekawe jednak jak młody selekcjoner ułoży piłkarzy. Myślę , że Ćwierfinał w zasięgu , chyba ze trafią na Polskę. Nie wiem czemu ale czuję , że Niemcy nawet z grupy nie wyjdą. Musi nastąpić w końcu jakiś słabszy moment, podobnie mieli Hiszpanie czy Francuzi, włosi. A wiadomo faza grupowa jest najbardziej nieprzewidywalan i tutaj faworyci często się męczą z drużynami , które normalnie by ogarnieli . Mają zawsze wychodzących z grupy na wielkich turniejach meksykanów. Są Szwedzi z którymi strasznie się męczyli w eliminacjach. Zobaczymy
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 71 gości