Piłka nożna ogólnie
|
06-06-2018, 05:29 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2018 05:29 PM przez szalonyAli.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Zobaczymy jak dla mnie to możemy grupę wygrać. Nawałka prawdopodobnie zastosuje podobną taktykę, jak na Euro a więc aby nie przegrać :-). Jak dla mnie mamy mimo braku Glika mamy zgraną obronę i damy radę. Jest problem z defensywnymi pomocnikami, ale myślę, że Krychowiak coś tam się ogarnie. Pomoc Zieliński w lepszej dyspozycji niż na euro, Grosik też da turbo i szpica też w lepszej formie. Myślę właśnie, że w Senegalem możemy wymęczyć zwycięstwo , Kolumbią remis jak najbardziej i pokonać Japonię i to może dać pierwsze miejsce. 1/8 Anglia albo Belgia. Łatwiejsza Anglia , ale z Belgią tez mamy szansę , jeśli zagramy coś więcej niż w stylu : żeby nie przegrać, jednak to drużynę stać na to, mamy naprawdę bardzo zdolnych chłopakoów , może nie wszyscy grają w czołowych klubach w swoich ligach (Lewy ,Milik, Szczęsny, Piszczek,Rybus),Zieliński), ale grają regularnie i są tam czołowymi postaciami ( Bereszyński, Grosiki, Fabian,Teodorczyk, Kownacki, Bednarek, któy przebojem wdarł się do 11 Souhampton), no mamy też zawodników , którzy w kadrze grają o wiele lepiej niż w klubach ( Kuba, Grosik, Pazdan , nawet Thionek , którzy w kadrze dobrze się odnajduje). Więc możemy zaskoczyć . Teraz czytam , że Szwajcaria ma nawet równy mocny i skład. Żeby czasem w cwiercfinale nie doszło do rewanżu za Euro. Trochę wybiegam w przyszłość, bo najpierw trzeba jednak wyjść z grupy
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 36 gości