Piłka nożna ogólnie
|
05-06-2018, 09:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Peszko to chyba jedzie tam polewać :-). Dla mnie zmarnowane miejsce , mógł wziąć Dawidowskiego ,Szymańskiego ale ok. Zdziwiło mnie tez powołanie Kownackiego , raczej byłem przekonany , ze pojedziemy 3 napastnikami. Jakie są nasze szansę na wyjście grupy? Mamy świetny skład. Bramka Szczęsny , który dobrze klimatyzuje się w Juventusie, jakby coś to jest jeszcze Fabiański , który mimo spadku swojego zespołu był jednym z lepszych zawodników. Obrona , szkoda głupiej kontuzji Glika, ale i tak mamy dosyć zgraną i mocną linią defensywną. Po bokach są Piszczek i Rybus. No z środkiem trochę gorzej bo Pazdan no i Cionek lub Bereyszński. Pierwsza dwójka w kadrze gra znacznie lepiej niż z swoich drużynach , Bereś z kolei ma niezły sezon w Sampdorii. Pomoc. No tutaj, no cóż mamy Krychowiaka i Linettego , no zobaczymy im pójdzie. Pomoc prawdopodobnie Grosik , który w kadrze potrafi tworzyć cuda, Zieliński , który jest w świetniej formie. No atak Lewy i Milik , który może na mundial trafić z formą. W ataku mamy kim postraszyć , ma kto podawać , tylko , żeby defensywni pomocnicy nie zawiedli. Ławka : Obrona jest Kamiński i Bednarek , który swoją grą w klubie udowodnił , że radzi sb z presją . Pomoc, dla defensywnych pomocników jest Góralski , który potrafi dać dobrą zmianę.Z przodu jest Kuba( przypuszczam , że raczej przynajmniej na początku turnieju bdz siedział na ławce, bo raczej, za dużo za chłopakiem problemów zdrowotnych), która ma ogromne serducho do gry i może w końcówce dawać niezłe zmiany. Peszko zawodnik na utrzymywanie wyniku chyba. Atak Teodorczyk no też potrafi zaskoczyć . Nie wiem, ja wierzę w minimum ćwierfinał. Dużo zależy od taktyki nakreślonej Nawałki. Bo jeśli będziemy skupiali się nad tym, żeby nie przegrać to może faktycznie skończymy na 1/8
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 26 gości