Piłka nożna ogólnie
|
04-06-2018, 10:31 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Gogolius
Pewnie pojechałby Skorupski, gdyby nie kontuzja, której nabawił się w Arłamowie. Co do kadry, to bez niespodzianek. Czy jest silniejsza niż roku temu? Ciężko jednoznacznie stwierdzić. Na pewno Zieliński jest zupełnie dużo lepszym zawodnikiem, mamy fajniejszą ekipę w ataku, gdzie można wybrać zawodników pasujących pod daną taktykę. W obronie oceniłbym, że podobnie. Jędrzejczyk niby słabszy, ale w zamian mamy podstawowego zawodnika mistrza Rosji (Rybusa), który zbierał świetne noty czy bardzo dobrego Bereszyńskiego. Pazdan pewnie i tak zagra swoje, ale jakby co mamy Bednarka, znajdującego się podobno w życiowej formie, który odnalazł się w Premier League. Z minusów - na pewno skrzydła i forma Krychowiaka. Także myślę, że wychodzi mniej więcej na równo, a patrząc nawet na osobę Zielińskiego, na to, na jak bardzo newralgicznej pozycji gra, myślę, że wychodzimy nawet ciut na plus. No i nie wiadomo co z tym Glikiem. Ciężko mi sobie wyobrazić reprezentację na MŚ bez niego. Tak czy siak, nie wyjdziemy z grupy. ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 38 gości