Włodarczyk - Duordola 2 czerwca 2018
|
31-05-2018, 03:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Włodarczyk - Duordola 2 czerwca 2018
(31-05-2018 02:45 PM)kubala1122331 napisał(a): 2) trzeba sobie odpowiedzieć, na jakim etapie swojej kariery jest Włodarczyk. Dla mnie zupełnie bez przyszłości, ot, dać kilka dobrych pojedynków, może pojechać po jeszcze jedną wypłatę - tyle. Brutalnie mówiąc - zawodnik skończony. Walka z Papinem czy Kaszyńskim byłaby w moim mniemaniu jego sportowym zabójstwem. "Diablo" nie jest już w stanie, moim zdaniem, rywalizować ze światową czołówką/młodymi talentami. Szczerze, bardziej widziałbym to w drugą stronę. Włodarczyka jadącego do Rosji, żeby sprzedać nazwisko jakiemuś młodemu prospektowi.Zgadzam się zupełnie, jeśli chodzi o ocenę Włodarczyka i jego przyszłych szans. Ich po prostu nie ma. Gdyby promotor miał uczciwe zamiary, to należałoby Diablo rzetelnie zweryfikować z jakimś młodym wilczkiem (krajowym lub zagranicznym) i powiedzieć prawdę sobie, samemu bokserowi i kibicom. Podejrzewam jednak, że walka z Durodolą to jest próba sklejenia pękniętego (w walce z Gassijewem) balonika, żeby go od nowa nadmuchać. Wygra z Durodolą po jakimś męczybulstwie, to potem będzie jakiś Kayode, jakiś Mchunu, jakiś Nuri Seferi, wszystko w Polsce w podobnym stylu, aż w końcu title shot i oczywisty szybki wpierdol. Ja nie chcę kolejny raz oglądać tego samego filmu, bo już go znam na pamięć. http://www.the-best-boxers.com |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości