Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018)
|
22-05-2018, 02:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-05-2018 03:20 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018)
Spodziewam się słabej walki Szpilki z Guinnem, wygranej
ale z problemami na dystansie 10 rund. Myślę że znowu będzie robił te same błędy. Ale Guinn też w swoich walkach jest bardzo pasywny, więc Szpilka wygra na punkty. Izu znokautuję Kassiego do piątej rundy, Izu zbudował kapitalną forme, jest jeszcze większy jak z Breazeale i w dodatku jak wierzyć zapewnieniom Gmitruka ma cardio też na wysokim poziomie przygotowane, Kassi jest śliski ale przegrał ostanie cztery walki, skoro Adamek go wypunktował, to Izu może go spokojnie ustrzelić dysponuje bardzo mocnym ciosem, przestawiał Breazela w pierwszych trzech rundach, czego skutecznie nie mógł zrobić nawet Joshua. Nokaut Izu do piątej rundy. Wach z Moliną, tu jest ciekawie, ludzie zapowiadają nude ale Waszka w walkach z Teperem czy Millerem pokazał że jakieś zmiany w jego boksie nastąpiły, jab zaczął chodzić więcej, prawy też, na migawkach z treningu widać że jest nieco szybszy na nogach, u Moliny żadnych zmian się niespodziewam, będzie wolny, nie będzie zadawał ciosów zasięg Wacha będzie dla niego śmiertelny, a nawet jak podejdzie blisko i trafi to na Mariuszu nie zrobi to większego znaczenia, spodziewam się nokautu na Molinie pod koniec walki. Reszta walk mnie nie interesuje, Talarek powinien poradzić sobie z Norasem, ale przez pierwsze rundy może być nawet niezła wojenka. Najman przez śmiertelny, słynny śierpowy na korpus znokautuję Łotysza. Edit: Właśnie Molina wpadł na dopingu, Dramat! Gala się sypie już na całego. Najmanowi się sypie gala, w dodatku przeczytałem przed chwilą że Edyta Górniak leży w szpitalu, z zapaleniem płuc, jest występ na gali pod znakiem zapytania. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości