Lomachenko vs Rigondeaux
|
29-11-2017, 05:40 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-11-2017 06:04 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Lomachenko vs Rigondeaux
Kto miał rację przekonamy się 9 grudnia.A u nas
10tego z rana. ŁOMACZENKO: KARIERA RIGONDEAUX JEST SKOŃCZONA, CHCE TYLKO ZAROBIĆ. Wasyl Łomaczenko (9-1, 7 KO) twierdzi, że Guillermo Rigondeaux (17-0, 11 KO) zgodził się z nim walczyć głównie dla pieniędzy. Podczas dnia otwartego dla mediów dziennikarze zapytali Ukraińca, czy szanuje Kubańczyka za to, że zdecydował się na skok aż o dwie kategorie wagowe, aby się z nim zmierzyć. Wiecie dlaczego chciał tej walki? Bo jego kariera jest już skończona i chce po prostu zarobić. To będzie jego największa wypłata w karierze. Dlatego przeniósł się o dwie kategorie w górę - odparł 29-latek. Łomaczenko podkreślił też, że nie podoba mu się defensywny styl, w jakim boksuje jego oponent. Do tego stopnia, że na obozie przygotowawczym nie chce nawet oglądać jego walk. Ojciec mówił, że muszę zobaczyć jego występ, a ja na to, że nie mam czasu. Nie chcę tego robić. To nie jest dla mnie interesujące - oznajmił. Hitowy pojedynek dwóch podwójnych mistrzów olimpijskich odbędzie się 9 grudnia w Nowym Jorku. Łomaczenko położy na szali pas WBO w kategorii super piórkowej. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości