Piłka nożna ogólnie
|
11-11-2017, 03:39 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
(07-11-2017 08:50 PM)RSC-2 napisał(a): ........... (07-11-2017 06:23 PM)kubala1122331 napisał(a): ........ Odniosę się jeszcze raz do dyskusji jaką prowadziłem z kubala1122331 w sprawie ,kto miał więcej kontrowersji Górnik czy Lech,, bo niektórzy mi ją przypominają w innym temacie. Otóż kubala1122331 ma rację ,że to ja podważyłem jego wpis i to ja powinienem podać dowody ,że się mylił Przejrzałem pobieżnie programy na temat Ekstraklasy i przyznaję, że jeżeli chodzi o sytuacje kontrowersyjne to Lecha jest tam więcej niż Górnika. Ale jeżeli chodzi o kontrowersje związane bezpośrednio z nieuznanym prawidłowo zdobytym golem to sytuacje się wyrównąją. A więc w tym wypadku nie miałem racji. Ale miałem rację ,że to Górnik powinien być liderem tabeli. Bo nawet gdyby Lech miał 5 punktów więcej to i tak nie byłby liderem. Przy równej ilosci punktów liczy się bezpośredni pojedynek. A co Górnik zrobił z Lechem. Upokorzył go , położył na kolana , i znęcał się nad nim aplikujac mu aż 3 bramki. Nawet mnie zrobiło się żal 2 kibiców z Poznania siedzących obok mnie i dla pocieszenia kupiłem im po lizaku. A Górnik dał im strzelić jedną bramkę bo piłkarze sami widzieli ich bezradność, łzy i poniżenie oraz frustrację. Nawet kapitan "Janek z Czterech Pancernych" chwilami był bezradny. Wszyscy w Zabrzu zaczęli mieć obawy czy całe to poznańskie towarzystwo [piłkarze i kibice] po takim laniu nie wpadnie w depresję. Mnie samemu zrobiło się żal przygnębionych i zrezygnowanych i zmarznietych poznańskich kibiców. Miałem ochotę jednemu dać swój szalik, ale jego kolor nie pasował do jego stroju. A niebieskiego nie miałem, bo wszystkie się spaliły. Powrórt do Poznania musiał być drogą przez mękę. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 43 gości