Piłka nożna ogólnie
|
11-11-2017, 12:31 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2017 12:32 AM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Myślę że z Meksykiem będzie towarzyski dużo lepszy, bo i Meksykanie którzy w sparingach nawet nie odpuszczają, taka po prostu ich krew już widzimy to też oczywiście od lat w boksie, wczoraj w spotkaniu z Belgią nie odpuszali na metr, widziałem obszerny skrót tego meczu (3:3), posiadanie piłki po ich stronie z tak mocną ekipą jak Belgowie. No i niesamowity Lozano, mam nadzieję że zagra w poniedziałek, taki meksykański Messi zdecydowanie, widać też to po jego grze w Psv.
Fajnie że reprezentacja przenosi się w końcu do innego miasta niż Warszawa, Gdańsk zobaczy fajną piłkę, bo w ekstraklasie niestety jej nie widzi. .... musze zobaczyć jak bilety poszły, szkoda że nie ma mnie w mieście, wybrałbym się. Mecz z Urusami średni widowiskowo, wydaje mi się że w ataku to najbardziej chciało się Bereszyńskiemu, poza Lewym nie mamy za bardzo wyboru z przodu, Wilczka kadra przerasta, Świerczok raczej szans już nie dostanie narazie, na Meksyk coś czuję że Stępińskiego wystawi Nawałka z przodu. Nieźle w obronie, ale i Urusom jakoś bardzo się nie chciało, Cavani bardziej w środku rozprowadzał. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 60 gości