Ranking P4P forum Bokser.org
|
18-10-2017, 01:42 PM
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
Moim zdaniem resume Estrady jest bardzo przyzwoite. Przyznam szczerze ze mialem problem z 3 ostatnimi miejscami, ale zdecydowałem się na takich, a nie innych zawodników, ponieważ:
Alvarez - dal dobrą, ale mimo wszystko przegraną walkę Golovkinowi, oprócz tego przegrana z Larą i bardzo równe pojedynki z Troutem i Cotto to moim zdaniem za mało na pierwszą dychę, ale jest rudy bardzo blisko. Wangek - niby wszystko ładnie pięknie, 2 wygrane nad liderem wiekszosci zestawien p4p powinno go z marszu wrzucic na czolowe lokaty, ale ja jakos nie mam do niego przekonania. Roman byl zbyt slaby jak na te kategorie i na bank juz past prime. Poczekajmy na pojedynek z Estradą - po nim bedziemy duzo mądrzejsi. Usyk - znajdzie sie tu po ewentualnym zwyciestwie nad Briedisem. Stary i pasujący stylowo Huck, nieopierzony Hunter, mały Mchunu i Głowacki (po ciezkiej walce) - jednak troche za mało. Inoue - od czasu zdemolowania Narvaeza żadnych ciekawych zwyciestw moim zdaniem. Musi śmielej ruszyć z kopyta ![]() Joshua - wg mnie jedno wartosciowe zwyciestwo to za mało. Odnoszę wrażenie, że w innych zwycieskich walkach zrobił to co po prostu musial zrobić. Po ewentualnej unifikacji pewna dycha. Bracia Charlo - jeszcze melodia przyszlosci ( niedalekiej ). Santa Cruz - za mało skillu na topową dyszkę, nie jestem fanem jego stylu. Jakos mnie nie przekonuje. Pozdrawiam! ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości