Piłka nożna ogólnie
|
08-10-2017, 11:46 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Ale gdzie ja się unoszę? :O Bo ja zauważyłem, że ty nie doceniasz naszych sukcesów, a zawsze stawiasz za przykład Niemcy, więc może to tak niezręcznie skomentowałem
![]() Ja doceniam te nasze zwycięstwa właśnie nad Armenią czy Czarnogórą. A dlaczego? Dlatego, że pamiętam czasy (bardzo niedawne), kiedy mecze z takimi drużynami były dla nas wyzwaniem. Przypomnę, że przed tymi eliminacjami z Czarnogórą nigdy nie wygraliśmy, a w Armenii w dwóch meczach ugraliśmy punkt. Więc tak, jeszcze mi smakują takie zwycięstwa. A co w nich jeszcze fajniejszego? Zawsze przed meczem reprezentacji siedziałem stremowany i szykowałem się na najgorsze. A dziś? Zero stresu, jakiejkolwiek niepewności. Po prostu wiedziałem, że tak silna drużyna jak nasza poradzi sobie z tak przeciętnym przeciwnikiem jak Czarnogóra. Fajnie, że Egipt wraca. Pamiętam czasy, jak co dwa lata wygrywali PNA, a nie mogli dostać się na MŚ. Ja liczę jednak na jeszcze większe "wynalazki". Ta Syria chodzi mi mocno po głowie. Mecz Polska - Syria na MŚ ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 34 gości