Floyd Mayweather, Jr.
|
25-07-2017, 06:59 AM
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather, Jr.
(24-07-2017 10:37 PM)Metzger napisał(a):W Rosji byłem w ubiegłym roku. W stosunku do cudzoziemców policja jest bardzo grzeczna. W Rosji generalnie cudzoziemiec jest osobą uprzywilejowaną, "świętą krową", która musi naprawdę nielicho narozrabiać, żeby wpakować się w kłopoty z udziałem policji. A i wtedy pozostaje jeszcze wyjście awaryjne w postaci łapówki. W USA nie byłem, bo boję się tam jechać. Tam każdy cudzoziemiec jest z gruntu podejrzany i z definicji traktowany gorzej od swoich. Na dodatek amerykańskie prawo jest po...ane, zwłaszcza w kwestiach okołoseksualnych. Kilka lat temu gościa z absolutnie najwyższej możliwej półki Dominique'a Strauss - Kahna na oczach całego świata potraktowano jak pospolitego kryminalistę z powodu gołosłownego donosu jakiejś lafiryndy.(24-07-2017 05:39 PM)Hugo napisał(a): brutalności i samowoli policjiAkurat amerykańska policja w ogólnym wymiarze jest świetna. A na jej brutalność narzekają tylko ci, którzy okazują aktywny sprzeciw przy zatrzymaniu czy kontroli. Jeżeli chcesz zobaczyć naprawdę brutalną i antyspołeczną policję, to jedź do Rosji. Jak chcesz (chcecie) ciągnąć dalej ten wątek, to przenieśmy go do offtopu, bo z Floydem już nie ma wiele wspólnego. http://www.the-best-boxers.com ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości