Piłka nożna ogólnie
|
13-07-2017, 10:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Kurde napisałem wypracowanie i mi się usunęło przez przypadek
![]() Więc w skrócie. O Lecha jestem w miarę spokojny. Dzisiejszy wynik to oczywiście kompromitacja, ale Lech od 30 minuty pokazał, że jest piłkarsko zdecydowanie lepszy. Powinien to udowodnić w rewanżu, tym bardziej, że wrócą Dilaver, Situm, może zagra Vujadinović (Trałka dzisiaj 1/10) . Nie rozumiem, czemu ciągle pomijany jest Radut, który wchodząc z ławki jest zwyczajnie gwiazdą na boisku. Moja optymalna jedenastka na rewanż, gdzie byłbym spokojny o rewanż: Putnocky - Dilaver, Vujadinović (mam nadzieję, że zagra z Sandecją już), Nielsen, Kostjewicz - Tetteh, Majewski (Jevtić) - Situm, Radut, Barkroth (Makuszewski) - Gytkjaer. Do tego czas działa na naszą korzyść. Będzie dobrze, wciąż jestem optymistą (a w 74 minucie już nie byłem ![]() Indywidualnie na plus: Tetteh, Gytkjaer, Radut; na minus: Gumny, Trałka, Gajos, Jevtić, Majewski, Barkroth. Jaga bardzo dobrze zagrała i powinna nawet wygrać, ale Novikowas stwierdził, że woli strzelić w bramkarza w kontrze 3 na 1 niż podać do pustaka któremuś z kolegów. Jagę się fajnie ogląda. Dużo grają z pierwszej piłki, zresztą podobnie jak Chrobry pod Mamrotem. Awans wciąż pozostaje sprawą otwartą, ale skoncentrowana Jaga ma duże szanse na awans. Qabala jednak przyjedzie po wygraną i łatwo nie będzie. Ale po tak dobrym meczu ciężko nie wierzyć w sukces. @Wietnam, z roku na rok wielkiego przeskoku nie ma, ale 1) coraz mniej notujemy takich wtop, jak dziś Lech, który zresztą ma duże szanse na awans. Z takimi zespołami zresztą nieprzyjemnie sie gra w tym momencie. Zobacz Galatę dzisiaj 2) bardzo często na tym etapie już mogliśmy liczyć w pucharach tylko na Legię, a teraz jest realna szansa, że w następnej rundzie zagrają wszystkie 4 zespoły. Rok temu Cracovii już nie było, Piast w pierwszym meczu II rundy praktycznie odpadł i tylko Zagłębie ładnie walczyło z Partizanem 3) coraz częściej totalnych ogórków golimy, a kiedyś potrafiliśmy się co najmniej męczyć. Powoli do przodu. Tak to widzę. Żeby jutro losowanie było w miarę korzystne i spokojnie czekam na rewanże, które będą na naszą korzyść. Tak bym chciał Legia - Hafnarfjoerdur/Vikingur Gota Lech - Liepaja/Suduva (najważniejsze, żeby Szwedów ominąć) Jagiellonia - Szkendija/HJK Arka - Milan |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 75 gości