Adamek vs Cunningham II
|
16-10-2012, 11:53 AM
|
|||
|
|||
RE: Adamek vs Cunningham II?
@Jerome
Jeżeli myślisz, że walka z Cunninghamem będzie dla Adamka prosta to jesteś w wielkim błędzie. Pooglądaj sobie jaką trudną przeprawę miał Adamek w ich pierwszej walce ( być może gdyby nie szklana szczęka Cunna i 3 nokdauny Adamek by tę walkę przegrał ), jestem nawet skłonny powiedzieć, że boksersko to Cunningham jest lepszy technicznie, być może szybszy. Szansę Adamka będę upatrywał w nokaucie na ''USS''. ''Tomek jest dość aktywny więc nie powiem, że to dobra walka na przetarcie ale dobrze będzie zobaczyć Górala w ringu, nie powiem.'' - Gdybyś mógł napisać to zdanie jeszcze raz tym razem w naszym ojczystym języku No cóż, z Solisa raczej już nic nie będzie, jest mi cholernie przykro, że do tej walki nie dojdzie... Cunningham jeżeli chodzi o sportowy aspekt jest dobrym wyborem bo walka będzie ciekawa, ale to odgrzewany kotlet, w dodatku ta walka Tomkowi NIC nie da oprócz jubileuszowego 30 nokautu. W sumie to jeszcze w USA zrobili by po wygranej Adamka z Cunnem przez nokaut jakiegoś punchera w końcu pokonałby 2 zawodnika pod rząd przed czasem, hehe. Ja liczę, że to jednak nie będzie Steve a ktoś taki jak Arreola,Chisora w końcu pani Duva nie dawno twierdziła, że mają kilku awaryjnych kandydatów na rywala dla Tomka głównym z nich jest zawodnik z TOP10 HW... chyba nie miała na myśli Steve'ego... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 87 gości