Ranking P4P forum Bokser.org
|
19-06-2017, 08:21 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-06-2017 08:29 PM przez Terminator.)
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
1. Crawford
2. Ward 3. Łomaczenko 4. Thurman 5. Pacquiao 6. Golovkin 7. Alvarez 8. Gonzalez 9. Spence jr. 10. Kovalev Druga dziesiątaka (kolejność przypadkowa): Joshua, Lara, Rigondeaux, Inoue, Usyk, M. Garcia, Stevenson, Jermall Carlo, Santa Cruz, Linares Crawford niezmiennie pozostaje liderem P4P. Niby teraz bardziej na nr. 1 zasługuje Ward który ma lepsze osiągnięcia, ale jednak boks Terenca robi na mnie większe wrażenie, gdzie wygrywa on swoje walki zdecydowanie i nikt jeszcze nie był w stanie mu zagrozić. Na 2 umocnił się Ward co prawda okoliczności związane z zakończeniem walki były kontrowersyjne to jednak nie przysłania to faktu że pokazał iż jest bokserem lepszym od Kowaliowa. Kowaliow notuje spory spadek, jakby nie patrzeć dwie pod rząd przegrane a ostatnia znacząca wygrana była jakiś czas temu z Pascalem w 1 walce który jeszcze prezentował cześć dawnej formy i nie był jeszcze porozbijany. Spadek również zalicza Gonzalez mimo iż dla mnie ostatnią walkę wygrał albo w najgorszym wypadku zremisował jednak nie da się ukryć że w Super Piórkowej jest nieco przereklamowany. Jego rewanż z Wangekiem to będzie typowe 50/50 a już z takim Inoue byłby sporym underdogiem. Pacquiao stary bo stary ale dopóki wygrywa miejsce w 10 się należy. Czekać z rankingiem do walki z Hornem nie zamierzam, zakładając że pewnie wygra. Spence nowy na liscie, gdzie uznałem że wygrana w walce na szczycie najmocniejszej kategorii wagowej musi dać awans do Top10. http://www.eyeonthering.com/users/lukaszrpb |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 79 gości