Ward vs Kovalev II
|
13-06-2017, 08:21 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2017 08:28 AM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
RE: Ward vs Kovalev II
Nie mam zdania na temat tej potyczki. Nawet nie jestem w stanie powiedzieć czy czekam na nią równie mocno jak na pierwszą walkę. Trener Kowaliowa zapowiada pełną koncentrację i wykonanie roboty jaką Rosjanin robił w pierwszej połowie pierwszej walki. Do tego tym razem nadmiar klinczy zamierzają kontrować ciosami na tułów. Nie bardzo wiem, jak Sierigiej chce to wygrać i co zrobić. Przebieg potyczki może być podobny do tego co działo się wcześniej: Ward z respektem przed siłą Rosjanina będzie walczył najpierw na dystans, a w miarę upływu czasu przejdzie do półdystansu i swoich klinczy. Jeśli Kowaliow zbyt się zmęczy na początku to może oddać pole. Jak zachowa siły to będzie groźny do końca i walka może skończyć się na jego korzyść.
Gdybym miał typować to widzę TKO/KO na Wardzie w końcowych rundach bo Kowaliow lepiej rozłoży siły i na końcu czymś Warda zaskoczy. Ale 118-110 dla Warda też mnie nie zdziwi. W tym wszystkim zapomniałem napisać dwóch słów na temat najbardziej interesującej mnie walki w tym miesiącu: naprzód Rigo! |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 38 gości