Stevenson vs Fonfara 2
|
04-06-2017, 07:35 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2017 07:36 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Stevenson vs Fonfara 2
(04-06-2017 03:28 PM)kubala1122331 napisał(a): Mam trochę dość ostatnio dyskusji z niektórymi osobami nie tylko z tobą tutaj. Tylko się nie rozpłacz ,bo zaczynasz pisać jak płaczek. Nie chcesz to nie dyskutuj ze mną. Nie musisz czytać moich komentarzy. Jest opcja dodania mnie do ignorowanych i nawet nie będziesz zauważał ,że ja tutaj jestem i piszę Nikt na przymus nie każe Ci uczestniczyć w tym forum. A jeżeli już tu jesteś to musisz mieć świadomość, że Twoje wpisy będą oceniane ,czy krytykowane. Chociaż w tym wypadku nie ja pierwszy pisałem do Ciebie tylko było odwrotnie. [Więc nie wiem dlaczego się rozpłakałeś] Odpowiadam jedynie na Twoje wpisy które nie mają logiki i sensu. Napisałeś ,że Fonfara jest ustawiony finansowo i może wybudować sobie dom. Więc ja Ci odpowiadam że „ustawienie finansowe” jest sprawą względną i nie wiadomo o jaki dom chodzi. To co dla jednego jest finansowym ustawieniem dla kogoś innego może być niedostatkiem. W zależności co chciałby sobie kupić. Rower,jacht , posiadłość ziemską , wyspę na oceanie ,czy firmę . A może wszystko jednocześnie. Są w USA domy na które Fonfarze brakłoby pieniędzy . I nie są to jakieś super posiadłości. Napisałem ,że nie wiem jaki dom buduje Fonfara. Ale jeżeli buduje drogi dom w ekskluzywnej dzielnicy to gwarantuję Ci ,że Fonfara jeszcze nie zarobił na boksie kasy ,aby sfinansować takie przedsięwzięcie. A jeżeli buduje zwyczajny dom to zapewne może takich domów wybudować 15. Rozważałem jedynie różne warianty. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 65 gości